یکی از بهترین اسانس هایی که بتوان برای طعم دار کردن یک محصول غذایی قرمز رنگ استفاده نمود، اسانس توت فرنگی است.

از جمله میوه های خوش عطر، خوش طعم و بسیار دوست داشتنی توت فرنگی را میتوان نام برد. به صورت کلی اسانس توت فرنگی ترکیبی بوده که از عصاره گیاهان و مواد خوراکی معطر گرفته شده است. اسانس توت فرنگی به دلیل داشتن یک ترکیب منحصر به فرد که از طعم های شیرین و ترش دارد در میان بزرگسالان شامل طعم های پرطرفدار محسوب میشود.از جمله مزایای اسانس توت فرنگی اینست که، پس از تولید رایحه ای نشاط آور، قوی و ماندگار میباشد. به همین علت بین استفاده وسیعی از آن می شود.

جالب توجه که، برای تهیه کردن اسانس توت فرنگی به هیچ عنوان شما نمی توانید توت فرنگی را به شکل خشک شده به کار ببرید، به همین علت از فرایند تقطیر بخار برای استخراج روغن­‌های فرار از برگ‌ها، گل‌ها و ساقه‌های گیاه استفاده می گردد. به طور معمول از پوست میوه به دلیل وجود داشتن مولکول‌های فرار و معطر استفاده نمایید.

برای مثال می‌توان بوی خوشی را از  پوست مرکبات استشمام کرد. به بیان دیگر اسانس توت فرنگی ترکیبی است از طعم های فروتی(میوه ایی)، کارامل، و گرین نت.از کلمه گرین نت برای تعریف اسانس برگ یا چوب گیاهان استفاده می شود.

ویژگی اسانس توت فر نگی

  • این اسانس خوشبو دارای ترکیباتی همچون کومن، لینالول، سیترونلول، ژرانیول، کارواکرول و همینطور دی بوتیل فتالات میباشد.
  • اسانس توت فرنگی دارای شکل مایع حلال در آب بوده است.
  • همچنین این اسانس توت فرنگی حلال در روغن و پودری میباشد.
  • این اسانس باعث دادن یک رایحه کمی گلدار، تازه و شیرین به روغن میباشد.
  • لازم به گفتن است که، این اسانس در ظروف شیشه ای و تیره رنگ به فروش می رسد.

خرید اسانس توت فرنگی

خرید اسانس توت فرنگی برای صنایع غذایی، نوشیدنی، آرایشی و بهداشتی و حتی مواد شوینده انجام می‌شود. اسانس میوه بیشتر به سبب رایحه و طعم مطبوعی که دارد در صنایع مورد توجه قرار می‌گیرد. چه بسا اینکه اسانس توت فرنگی یکی از خوش عطرترین اسانس‌های موجود در بازار است. به منظور ثبت سفارش خرید این اسانس بد نیست ابتدا در رابطه با آن اطلاعات مفیدی کسب کنید.

اسانس توت فرنگی از میوه توت فرنگی استخراج می‌شود و رایحه مطبوعی دارد. این اسانس را به دو صورت خوراکی و غیر خوراکی در صنایع دارویی، غذایی، آرایشی و بهداشتی و غیره مورد استفاده قرار می‌دهند. استفاده از این اسانس در صنعت تولید مواد آرایشی و بهداشتی به سبب مزایای آن است. پوست را در برابر اشعه یووی خورشید محافظت می‌کند. همچنین مانع از چین و چروک آکنه و باعث جوانسازی پوست خواهد شد.

امروزه برای تولید شکلات، آبنبات، آدامس، ژله، شربت و دیگر مواد خوراکی، دارویی، آرایشی و بهداشتی و حتی مواد شوینده از این اسانس می‌توان استفاده کرد. به سبب داشتن رایحه مطبوع در تولید عطر و ادکلن نیز کاربرد دارد. این طعم دهنده خوراکی یک اسانس طبیعی است که البته در ساختار آن مواد شیمیایی نیز استفاده کرده‌اند. رایحه این اسانس بسیار نشاط آور است و ماندگاری بسیار بالایی دارد.

در این اسانس ویتامین کا، پتاسیم، منیزیم و فولات وجود دارد که برای تنظیم فشار خون و پیشگیری از بیماری‌های قلبی بسیار ارزشمند هستند. همین ارزش دارویی اسانس توت فرنگی باعث شده تا در تولید برخی از داروها بتوان از آن استفاده کرد. چه بسا اینکه برای پوست و مو فواید ارزشمند بسیار زیادی دارد. این اسانس به رنگ صورتی غلیظ، گلبهی و یا قرمز است که هنگام خرید به رنگ آن نیز توجه داشته باشید.

قیمت اسانس توت فرنگی

قبل از اینکه به بررسی قیمت اسانس توت فرنگی بپردازید، بد نیست بدانید این اسانس به سبب کاربرد زیاد محبوبیت بالایی دارد. محبوبیت زیاد اسانس توت فرنگی باعث شده تا صنایع بسیار زیادی هم اکنون جهت تولید و توزیع اسانس توت فرنگی فعالیت داشته باشند. اسپیناس شیمی یکی از مراکز معتبر توزیع کننده اسانس توت فرنگی است. محصولات این مجموعه را با کیفیت عالی و قیمت مناسب می‌توانید تهیه کنید. قیمت اسانس توت فرنگی تحت تاثیر چند فاکتور مهم تعیین می‌شود. اکنون که تصمیم به خرید اسانس توت فرنگی دارید، بد نیست در رابطه با قیمت آن نیز اطلاعاتی کسب کنید.

اسانس توت فرنگی در دو نوع خوراکی و غیر خوراکی و به صورت پودری و مایع تولید می‌شود. هر شکل از اسانس‌های خوراکی و غیر خوراکی هر دو در دو نوع مایع و پودری هستند. حال هر یک از این اسانس‌ها مشخصات متنوعی دارند که روی عملکرد آنها تاثیر می‌گذارد. از این رو قیمت اسانس نیز بسته به شرایط تولید، ترکیبات موجود در ساختار آن، سطح کیفیت و شکل اسانس متفاوت خواهد بود.

طبیعی و غیرطبیعی بودن اسانس دیگر فاکتور مهمی است که روی قیمت آن تاثیر می‌گذارد. البته روش‌های مختلفی برای تشخیص اصل یا تقلبی بودن اسانس وجود دارد. معمولا اسانس خالص و طبیعی دارای عطر و رایحه مطبوعی است که ماندگاری آن نیز بسیار زیاد می‌باشد. حتی هنگام استشمام بوی هیچ ماده دیگری به جز بوی توت فرنگی را احساس نمی‌کنید.

اسانس توت فرنگی را به صورت پودری یا مایع در هر شکلی که تهیه می‌کنید بدون شک در داخل بسته‌های مخصوصی قرار می‌گیرد. شکل بسته‌بندی اسانس باعث می‌شود تا در برابر شرایط محیطی و به ویژه حرارت و نور محافظت شوند. هرچه سطح کیفیت بسته‌بندی اسانس توت فرنگی بهتر و بالاتر باشد، بدون شک قیمت آن نیز افزایش می‌یابد.

کاربرد های اسانس توت فرنگی

  • از این اسانس برای تولید کیک، شیرینی، نوشیدنی، آب نبات، آدامس، ژله، شکلات، ترکیبات دارویی نظیر شربت و قطره و… استفاده می شود. علاوه بر این در صنایع آرایشی و بهداشتی نظیر عطر و ادکلن نیز کاربرد دارد.
  • از اسانس توت فرنگی در بسیاری از صنایع آرایشی و بهداشتی همچون محصولاتی مثل خمیر دندان، مایع دست شویی و ظرف شویی استفاده بسیاری می شود.
  • از جمله کاربرد های مهم و حائز اهمیت اسانس توت فرنگی در صنایع غذایی در بسیاری از خوراکی و نوشیدنی با طعم توت فرنگی میباشد.
  • در حال حاضر میتوان گفت این روغن‌های آروماتراپی را می‌توان در مخلوط ماساژ، همراه با  روغن‌های حامل توت فرنگی نقش بسیار وسیعی داشته است. همینطور میتوانید شما عزیزان دستورات زیبایی را همراه با چند قطره در هر ۳۰ گرم روغن تهیه بفرمایید.
  • امروزه در بسیاری از صنایع دارویی حتی در تعداد زیادی از داروها میتوان از اسانس توت  فرنگی برای به وجود آوردن یک طعم و رایحه ای بی نظیر به کارببرید.

نکات ایمنی اسانس توت فرنگی

  • تا جایی که ممکن است، این اسانس فوق العاده را از هرگونه گرما و حرارت دور نگهدارید.
  • در صورتی که به توت فرنگی آلرژی دارید، به هنگام مصرف از این اسانس احتیاط فرمایید.

اسپیناس شیمی
مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی،
اسانس موز، اسید فسفریک خوراکی، سیلیکون امولشن
شما می‌توانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...