ایزوپروپیل پالمیتات

Isopropyl palmitate

از {{model.count}}
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.

 ایزوپروپیل پالمیتات یک ملین کننده روغن نخل است که از روغن نارگیل مشتق شده است.

به طورعمده از ایزوپروپیل پالمیتات برای یک عامل ضخیم کننده در محصولات مراقبت از پوست همچون مرطوب کننده ها، کرم های ضد آفتاب و همینطور تهویه کننده مطبوع به کار میرود و به عنوان مواد اولیه آرایشی و بهداشتی کارایی بالای دارد.. همچنین تشکیل شدخ از ترکیبات پیچیده، دیگر ایزومرها به جهت تولید کردن ایزوپروپیل پالمیتات،که یک عنصر ضروری در شامپو های همراه با کیفیت زیاد، تهویه هوا، ترکیبات یک شامپو طراحی شده و همینطور در بسیاری از محصولات برای مو میباشد.

درحالت کلی ایزوپروپیل پالمیتات یک استر اسید چرب است که به وسیله ی متراکم شدن گروه کربوکسی  اسید پالمیتیک با پروپان-2-ol تشکیل میشود. جالب توجه است که این استر اسید پالمتیک و  همینطور ایزوپروپیل الکل میباشد. و ناشی از اسید هگزادانووئیک بوده است. همچنین میتوان گفت این ماده یک نرم‌کننده براساس بر روغن نارگیل هست که از نارگیل گرفته شده است. این ماده شیمیایی نرم‌کننده، مرطوب‌کننده، ضخیم‌کننده و یک ماده ضد استاتیک بوده است. به صورت کلی ایزوپروپیل پالمیتات استر ایزوپروپیل الکل و اسید پالمیتیک میباشد. همچنین ایزوپروپیل پالمیتات به عنوان یک استر از اسید پالمیتیک و ایزوپروپیل الکل تقسیم بندی میگردد.

ویژگی ایزوپروپیل پالمیتات

  • دارای وزن مولکولی 5/298 گرم بر مول بوده است.
  • ظاهر این ماده شیمیایی به صورت یک مایع روغنی بی‌رنگ یا زرد کم‌رنگ است.
  • این ماده دارای مقدار اسید حداکثر 0/1 میباشد.

شرح ماده ایزو پروپیل پالمیتات:

  • ایزوپروپیل پالمیتات یک ترکیب از ایزوپروپیل الکل و اسید چرب است.
  • این ساختار به آسانی داخل پوست نفوذ کرده و باعث نرم و مرطوب شدن آن می‌شود. از کاربردها ی مهم ایزوپروپیل پالمیتات، داشتن خاصیت نرم‌کنندگی، حلال و ضد الکتریسیته بودن آن میباشد.
  • ایزوپروپیل پالمیتات ترکیبی از ایزوپروپیل الکل واسید چرب است.

کاربردهای ایزوپروپیل پالمیتات

  • ایزوپروپیل پالمیتات نقش مهمی جهت مراقبت کردن از مو برای بهتر شدن درخشندگی ، بالا رفتن کیفیت و ابریشمی شدن مو نیز داشته است.
  • این ماده شیمیایی در صنایع مختلفی از جمله صنایع پزشکی و لوازم آرایشی بسیار مورد کاربرد قرار می‌گیرد.  از این ماده به عنوان رژ لب، پاک‌کننده صورت و شامپو حمام، انواع لوسیون و کرم کرم و… استفاده  می‌گردد.
  • همانطور که گفته شد، این ماده مرطوب کننده ، نرم کننده و همینطور حلال و ضد الکتریسیته بسیار عالی بوده است.
  • از این ترکیب شیمیایی به عنوان یک حل‌کننده آرایشی و مرطوب‌کننده پوست می‌توانید در بسیاری از محصولاتی همچون محصولات حلال، روغن حمام، نرم‌کننده مو، کرم  پوست، ضد آفتاب، کرم اصلاح و غیره استفاده مهمی دارد.
  • جالب توجه است که هنگامی که مواد آرایشی دارای ایزوپروپیل پالمیتات را روی پوست مصرف  میکنید، این ماده به شکل مساوی روی  پوست پخش شده و قبل از جذب، مدتی روی سطح پوست شما می‌ماند. در نتیجه به از بین رفتن خشکی پوست کمک می‌نماید.

نکات ایمنی ایزوپروپیل پالمیتات

هنگامی که این ماده بیش از حد مورد استفاده قرار می‌گیرد، یا در غلظت  بالاتر، عوارض جانبی زیادی را به همراه دارد.کامدوژنیک است، به این معنی که  در فردی که از آن استفاده می‌کند می‌تواند جوش‌هایی ایجاد کند. در صورتی  که فرد دچار آکنه شود، می‌توان با استفاده از این محصول مشکل را تشدید کرد.

اسپیناس شیمی

مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی، ستریمونیوم کلراید ، تگزاپون

شما می‌توانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...