روغن میخک چیست ؟روغن میخک از  جوانه های خشک شده گل میخک (Eugenia caryophyllata) تهیه می شود. این گیاه  خواص دارویی زیادی دارد و به طور موضعی جهت تسکین درد استفاده می شود.

این روغن تشکیل شده از ترکیب فنیل پروپانوئید بوده است. این ماده از گل میخک بوده که دارای ترکیب اصلی، اوژنول میباشد. از ترکیبات فعال همچون زیستی، شامل تیمول، کارواکرول و سینامالدئید به وجود می آید. به طور عمده گیاه میخک بومی در بسیاری از مناطق گرمسیری از جمله جزایر اندونزی و اقیانوسیه رشد میکند، ولی در بقیه ی نقاط جهان به علت وجود خاصیت های دارویی بسیار زیاد و همینطور یک رایحه و طعم دلپذیر هم پرورش داده شده است.

جالب توجه است که، نام انگلیسی گیاه میخک دیانتوس بوده که از کلمه تاج گذاری یا تاج  خورشید برگرفته شده است. در گذشته یونانیان باستان در بسیاری از تاج گذاری پادشاهان گیاه میخک را به کار می بردند. روغن میخک به وجود آمده از بسیاری از ویتامین‌ها همچون ویتامین A، ویتامین K، ویتامین C، آهن، روی، فسفر، نیاسین و همینطور منیزیم میباشد.

خرید روغن میخک

روغن میخک با توجه به فواید ارزشمند فراوانی که دارد، این روزها بسیار پرتقاضا است. چه بسا اینکه از طریق سایت‌های فروشگاهی آنلاین نظیر مجموعه اسپیناس شیمی می‌توانید روغن میخک را با کیفیت عالی و قیمت ارزان تهیه کنید. جدا از مشخصات محصول و بررسی ویژگی‌ها یا مزایای استفاده از آن باید به بررسی قیمت روغن میخک نیز بپردازید. در راهنمای خرید روغن میخک، بررسی تک تک فواید ارزشمند روغن میخک و آشنایی با آن اهمیت بسیار زیادی دارد. چه بسا اینکه به روش استخراج روغن نیز اشاره می‌شود. اکنون که مطمئن هستید از یک مجموعه قابل اعتماد اقدام به خرید روغن میخک می‌کنید، پس با خیالی آسوده به بررسی راهنمای خرید و آشنایی با این روغن و فواید ارزشمند آن بپردازید.

روغن میخک یک اسانس بسیار پرکاربرد است که بیشتر به عنوان یک ماده برای درمان دندان درد شناخته می‌شود. البته خواص درمانی این روغن گیاهی بسیار زیاد است و باید به بررسی آن پرداخت. از روغن میخک برای درمان سردرد، سرفه، عفونت انگلی، استرس، بهبود کیفیت تنفس و درمان سوء هاضمه استفاده می‌کنند.

اهمیت و ارزش غذایی و دارویی روغن میخک به ویتامین‌های موجود در آن است. این روغن سرشار از آهن، کلسیم، سدیم، پتاسیم، فسفر، هیدروکلریک، ویتامین C، ویتامین A و غیره می‌باشد. بدون شک تمامی این ویتامین‌ها ارزش دارویی و غذایی بسیار بالایی دارند. پس برای تقویت بدن و همچنین بهبود بسیاری از بیماری‌ها می‌توان از این روغن استفاده کرد.

روغن میخک جدا است خواص درمانی ارزشمند، حتی در صنعت تولید محصولات آرایشی در ترکیب با محصولات آرایشی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به خواص ارزشمندی که این روغن برای پوست دارد، برای محصولات مراقبت از پوست نیز از آن استفاده می‌کنند‌.

عوارض روغن میخک را مورد توجه قرار دهید، چرا که در صورت استفاده بی‌رویه باعث بیهوشی و کاهش قند خون می‌شود.

قیمت روغن میخک

قیمت روغن میخک یکی از فاکتورهای مهم خرید محسوب می‌شود. در واقع قبل از اینکه سفارش خرید روغن میخک را ثبت کنید، ابتدا به بررسی پارامترهای تاثیرگذار روی قیمت روغن میخک بپردازید. قطعاً قیمت به عوامل بسیار متعددی بستگی دارد. به طور کلی اصل بودن روغن مهم‌ترین پارامتری است که قیمت آن را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد. چه بسا اینکه شما مشتریان از طریق چه روشی اقدام به خرید روغن میخک کرده باشید؟

اصلی‌ترین نکته تاثیرگذار روی قیمت روغن میخک غلظت آن است. بدون شک روغنی که اصل باشد غلظت بسیار بالایی دارد. وجود ناخالصی در ترکیب با روغن از غلظت آن می‌کاهد و در نتیجه قیمت آن را نیز کاهش می‌دهد.

قیمت ارز را مورد توجه قرار دهید که تاثیر فراوانی روی قیمت‌ها دارد. چنانچه قیمت ارز در بازار جهان و به ویژه اوضاع اقتصادی کشور نامیزان باشد، قطعاً به طبع قیمت‌ها نیز به همان اندازه افزایش می‌یابد. چه بسا اینکه در شرایط کنونی کشور قیمت‌ها دائماً در حال نوسان است.

چند سی سی یا برای صنایع تولیدی مختلف چند کیلو روغن میخک تهیه می‌کنید؟ این حجم یا درصد خرید مهم‌ترین عامل تعیین کننده قیمت است که البته بر اساس شرایط حفظ کیفیت باید در بسته‌بندی‌های مناسب و استانداردی توزیع شود. همین چگونگی بسته‌بندی و استاندارد بودن آن مهم‌ترین فاکتور تاثیرگذار روی قیمت است.

روغن میخک را طی چه شرایطی و با چه روشی تولید کرده‌اند؟ حتی اگر تنها یک روش تولید برای روغن میخک وجود دارد, قطعاً دستگاه‌ها و یا شرایط استخراج روغن می‌تواند تا حدودی متفاوت باشد. از این رو قیمت نیز تحت تاثیر این فرایند تولید روغن میخک تغییر می‌کند.

برند را بررسی کنید چرا که بر اساس نوع برند و تفاوت شرکت‌های تولید کننده قطعاً تمامی مشخصات به ویژه سطح کیفیت روغن نیز می‌تواند متفاوت باشد. البته سعی کنید روغن میخک شرکت‌های معتبر را با کیفیت اصل تهیه کنید.

ویژگی روغن میخک

روغن  میخک دارای شکل ظاهری مایع و به رنگ زرد کم رنگ تا قهوه ای مایل به طلایی میباشد.
این روغن، دارای عطر دلپذیر و همچون رایحه ادویه ها بوده و بسیار شبیه به گل میخک است.
این ترکیب بسیار ضد باکتری و قوی بوده است.

کاربرد روغن میخک:

  • یکی از کاربرد های مهم این روغن به عنوان یک عطر و  طعم دهنده بسیار قوی بوده است.
  • روغن میخک در صنایع آرایشی و بهداشتی برای سلامت انواع پوست به صورت گسترده به کار میرود.
  • در حال حاضر روغن میخک در حالت اول به دلیل مراقبت کردن از دندان ها شناخته شده است.
  • تحقیقات نشان داده است که استفاده کردن از روغن میخک به علت وجود ترکیبات فعالی بوده که باعث میشود از هرگونه سرطان ریه ، خون و سینه پیشگیری کند.
  • روغن میخک باعث درمان آکنه شده و به مبتلایان آکنه به شدت توصیه می گردد، به علت وجود داشتن خاصیت ضد میکروبی قوی در آن میباشد.
  • تحقیقات نشان می دهد که این روغن باعث از بین رفتن بسیاری از باکتری های استافیلوکوکوس میشود.

این  باکتری می تواند باعث ایجاد جوش های آکنه، کورک، جوش، زخم های پوستی،  بثورات، تاول ها، تحریک کننده ها و سندرم پوسته پوسته شدن استافیلوکوک شود.  جهت درمان آکنه می توانید:

  • در مرحله اول باید یک قاشق غذا خوری روغن نارگیل یا جوجوبا را با چند قطره از روغن میخک به خوبی مخلوط کنید.
  • در مرحله بعدی این مخلوط را با کمک یک توپ پنبه ای بر روی ناحیه آسیب دیده قرار دهید.
  • و در آخر می توانید ۲ تا ۳ قطره از روغن را با یک قاشق غذا خوری عسل خام مخلوط نمایید و آن را استفاده فرمایید.
  • لازم است این ماده را یک مرتبه در روز بشویید.

توجه نمایید که وجود داشتن اوژنول در روغن میخکباعث ویژگی جوانسازی و تحریک کنندگی پوست در شما شده است که می تواند منجر به زیاد شدن جریان خون در پوست شما و درخشندگی آن گردد.

از جمله نکات ایمنی اینست که، به کاربردن این روغن به صورت موضعی باعث به وجود آمدن حساسیت های آلرژیک همچون التهاب ، قرمزی ، خارش و تنگی نفس در بعضی از افراد می شود .

اسپیناس شیمی
مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی،
روغن سقز، لورامیدو روغن نارگیل
شما می‌توانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...