خواص روغن گل بنفشه برای سلامتی و پوست و موروغن  گل بنفشه از گل یا برگ های گیاه بنفشه استخراج می شود. این گیاه بیشتر در  مناطق معتدل مانند فرانسه، ایتالیا، چین و یونان رشد می کند. بیشتر گل های  برداشت شده در عطر ها استفاده می شوند و برای تولید یک کیلوگرم روغن بنفشه  از 1000 کیلوگرم گل و برگ گیاه بنفشه استفاده می شود. طبع روغن بنفشه سرد و  تر می باشد.در ایران هم گل بنفشه به خوبی رشد می کند و در فصل بهار  می توانید انواع گل های رنگارنگ بنفشه را مشاهده کنید. روغن گل بنفشه در  واقع عصاره این گل می باشد که با روغن های دیگر مانند کنجد یا زیتون مخلوط  می شود.

از جمله روغن هایی که دارای خوص بی شماری میباشد، روغن گل بنفشه است. این روغن تشکیل شده  از بسیاری از گل های کوچک و معطر گیاه بنفشه یا Vioa odorata بوده است. روغن بنفشه کاربردی از روش تقطیر از گل بنفشه استخراج میگردد، این گل تشکیل شده از روغن های  فراری بوده که به تسکین انواع درد روماتیسم و مفاصل، سرطان و همینطور ایدز کمک شایانی می کند.

از این روغن کاربرد بسیاری در ساخت انواع عطر و همینطور بسیاری از کرم های آرایشی و بهداشتی برای از بین بردن انواع مشکلات پوست و  مو، داروهای پزشکی و بعضی از پمادهای مفید برای بدن داشته است.

ویژگی روغن  بنفشه

گل بنفشه دارای یک رنگ بسیار خاص و متمایز به بنفش بوده است.
این روغن گیاهی دارای یک بوی معطر و منحصر به فرد میباشد و و در فصل بهار شکوفا میگردد.
 روغن بنفشه تهیه شده از 77٪ درصد چربی های اشباع نشده میباشد.

کاربرد روغن بنفشه برای پوست صورت

  • از این روغن خوشبو برای انواع جوش صورت استفاده میشود. به اینصورت که روغن بنفشه دارای ویژگی های ضد عفونی کننده بسیار قوی بوده است و میتوان گفت این ترکیب منجر به ازبین رفتن التهاب پوست شما شده و  باعث درمان انواع آکنه و جوش صورت و حتی به بسیاری از جای جوش ها کمک می کند.
  • در بعضی از اوقات شما میتوانید 2 قطره از روغن بنفشه را بر  روی پوست صورت خود بمالید و سپس خوب ماساژ بدهید و در نهایت آن را با آب سرد شسته شو دهید.
  • برای درمان کردن اگزما از روغن بنفشه در طب سنتی بسیار استفاده میشود و برای درمان کردن انواع بیماری های پوستی همچون اگزما بسیار مفید است.
  • امروزه روغن بنفشه به نام یک مرطوب کننده طبیعی برای انواع پوست خشک و زبر نقش مهمی دارد. همینطور به دلیل اینکه این روغن باعث میشود که چربی پوست شما را کنترل کند و برای پوست چرب هم بسیار مفید است.
  • برای درمان  آفتاب سوختگی این ماده بسیار به کار میرود. در صورتیکه با آفتاب سوختگی شدید مواجه شدید لازم است که ابتدا تا چند روز از  پیاده‌روی مقابل تابش مستقیم نور آفتاب روی پوست خودداری فرمایید و بعد از آن در هنگام  استراحت، پوست خود را باید با روغن بنفشه چرب فرمایید.
  • برای جلوگیری کردن از ریزش مو از روغن بنفشه بسیار به کار میرود و رشد موی شما را تقویت کرده و همینطور باعث زیاد شدن آن می شود، همچنین دیگر کاربرد روغن بنفشه جلوگیری کردن از موخوره بوده است.
  • یکی از کاربرد روغن  بنفشه جلوگیری کردن از سفیدی مو میباشد. باید این روغن را هر شب قبل از خواب  مقداری بر روی موی سر ماساژدهید، بگذارید یک شب بماند و سپس  روز بعد با آب و شامپو آن را شستشو دهید.

نکات ایمنی روغن گل بنفشه

توجه نمایید که حتما قبل از مصرف هرگونه ماسک بر روی صورت و ناحیه های حساس بدن، باید ابتدا با مالیدن مقداری کمی از آن بر روی پوست دست خود به مدت حداقل 20 دقیقه، از نداشتن هرگونه حساسیتی نسبت به آن اطمینان حاصل فرمایید.

اسپیناس شیمی
مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی،
روغن آویشن، اسید فسفریک خوراکی، سوربیتول مایع
شما می‌توانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

خرید روغن بنفشه

روغن بنفشه به عنوان یکی از روغن ‌های بسیار پرمصرف با ارزش غذایی و دارویی فراوان است. برای خرید روغن بنفشه مجموعه اسپیناس شیمی به صورت ۲۴ ساعته پاسخگو می‌باشد. لازم به ذکر است که شما از این مجموعه مستقیماً روغن‌های گیاهی آن را از درب شرکت با قیمت کاملاً استثنایی تهیه می‌ کنید. در واقع قیمت روغن بنفشه در این مجموعه فوق العاده ارزان است. قبل از خرید بهتر است به راهنما توجه کنید. در راهنمای خرید نیز به آشنایی با روغن بنفشه و فواید استفاده از آن اشاره می ‌شود.

روغن بنفشه به عنوان یک روغن مفید از گل بنفشه استخراج می‌شود. این روغن خواص آرامبخش، ضد اضطراب و ضد التهابی دارد از این رو در صنعت دارویی و آرایشی و بهداشتی بسیار مورد توجه است. برای بهبود درد روماتیسم و مفاصل نیز از این روغن استفاده می‌کنند، چه بسا اینکه برای پیشگیری از سرطان و ایدز نیز اهمیت بسیار زیادی دارد.

این روغن ۷۷ چربی اشباع نشده داشته و در محصولات زیبایی یا آرایشی و بهداشتی نیز از آن استفاده می‌کنند. به کارگیری روغن بنفشه برای تولید انواع کرم‌های آرایشی، عطر و محصولات بهداشتی باعث افزایش سطح تقاضای آن در بازار جهان شده است. حتی برای رفع استرس و مشکلات سینوسی نیز می‌توانید از این داروی آرامبخش ضد التهاب و ضد ویروس استفاده کنید.

این روغن برای لاغری و کاهش وزن جزو روغن‌های بسیار عالی محسوب می‌شود. در واقع تمام مایعاتی که باعث افزایش وزن قابل توجه شده‌اند را احتباس و درنتیجه از بین می‌برد. همچنین باعث کاهش سلولیت و در نتیجه مانع از به وجود آمدن آن نیز خواهد شد. برای پوست بیشترین تاثیر را دارد و مانع از چین و چروک، کک و مک و آکنه پوست می‌شود. می‌توانید برای تقویت رشد موها و از بین بردن شوره و ریزش مو نیز از این روغن استفاده کنید.

قیمت روغن بنفشه

قیمت روغن بنفشه در مجموعه اسپیناس شیمی فوق العاده ارزان است. آیا تا به حال به این نکته فکر کرده‌اید که دلیل ارزان بودن محصولات مجموعه اسپیناس شیمی چیست؟ در اسپیناس شیمی شما مستقیماً از درب شرکت‌های تولید کننده روغن‌های گیاهی را با کیفیت اصل و قیمت ارزان تهیه می‌کنید. البته فاکتورهای متعددی نیز روی این قیمت تاثیر دارند که شامل:

برای تهیه روغن بنفشه می‌توان از روش‌های خانگی و روش‌های پیشرفته استفاده کرد. هر یک از این روش‌هایی که برای تهیه روغن بنفشه استفاده می‌شود، قطعاً مهم‌ترین عامل تاثیرگذار روی قیمت آن هستند.

فواید دارویی و ارزش غذایی این روغن از دیگر پارامترهای تعیین قیمت آن خواهد بود. هر چقدر ارزش دارویی و غذایی روغن بنفشه بیشتر باشد، بدون شک قیمت روغن بنفشه نیز افزایش می‌یابد.

سطح کیفیت روغن بنفشه یا درصد خلوص و غلظت آن نیز از پارامترهای مهم تعیین کننده قیمت هستند. این روغن که ابتدا در یونان و سپس در اروپا از نظر خواص دارویی محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرد، در هر مجموعه با درصد خلوص و غلظت خاصی به تولید می‌رسد. هر چقدر غلظت و درصد خلوص این روغن بیشتر باشد، قطعاً قیمت آن بالاتر خواهد بود.

روش خرید روغن بنفشه را نیز در نظر بگیرید. اکنون که شما کاربران گرامی به روش اینترنتی و مستقیماً این محصول را از اسپیناس شیمی تهیه می‌کنید قطعاً به قیمت اقتصادی آن ریز دسترسی دارید. چرا که با خرید مستقیم و اینترنتی واسطه‌ها حذف شده و شما به قیمت تولید این محصول دسترسی پیدا می‌کنید.

روغن بنفشه را در چه حجمی و با چه ظروفی تهیه می‌کنید؟ در واقع این روغن به صورت لیتری یا کیلویی اگر تهیه شود در داخل ظرف‌های مخصوصی خواهند بود. به تناسب سطح کیفیت آن ظروف، جنس و استاندارد بودن بسته‌بندی قیمت نیز متفاوت خواهد بود.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...