روغن Cbs جانشین کره کاکائو یک نوع روغن گیاهی است که خوراکی بوده است. سی بی اس  به طور معمول از روغن پالم یا روغن نارگیل وهمینطور از دانه‌های کاکائو به وجود می  آید.

خوب است بدانید که مواد اولیه روغن cbs بیشتر اوقات میتوان از محصول نهایی که به وجود آمده از ترکیب اسید لوریک همچون هسته خرما و روغن نارگیل می باشد. از جمله مزایای مهم جانشین های کره کاکائو این ماده است که داشتن ویژگی ذوب شدگی بسیار خوبی هستند و همچنین دارای یک طعم بسیار فوق العاده در برابر با ترکیب کره  کاکائو خالص میباشد. جالب توجه است که امروزه استفاده کردن از این روغن خیلی آسان بوده است و در یک حالت پایدار با وجود سرعت بسیار بالا متبلور میگردد و دارای  یک ثبات خوبی هستند.

خرید روغن cbs

قبل از خرید روغن cbs باید در رابطه با این مواد اطلاعات کلی به دست بیاورید‌. روغن cbs به عنوان نوعی روغن جانشین کره کاکائو است. اسپیناس شیمی به عنوان یکی از بزرگترین شرکت های توزیع کننده مواد اولیه شیمیایی  و اسانس در ایران می باشد. این مجموعه جهت خرید عمده روغن cbsو دیگر انواع مواد شیمیایی می تواند شما را کمک کند. البته تمامی مواد صنعتی و شیمیایی با گرید های خوراکی و صنعتی در این مجموعه وجود دارد.

این مجموعه سالهاست که فعالیت خود را در این زمینه آغاز کرده است. اسپیناس شیمی، تا کنون در میان صنعتگران مربوط به این حوزه توانسته حضوری مداوم و کارآمد داشته باشد. لازم به ذکر است که قیمت روغن cbsنیز در این مجموعه بسیار مقرون بصرفه است. پس جهت خرید همین حالا اقدام کنید. در خرید عمده روغن cbs بیشتر روی وزن تمرکز دارند.

اما به طور کلی قیمت روغن cbs، مزایا، و مشخصات آن را باید در نظر گرفت. امروزه در تمامی صنایع غذایی از این ماده استفاده می‌کنند. معمولاً یک نوع جایگزین کره کاکائو است و با نام سی بی اس نیز شهرت دارد. به هنگام تولید یک نوع روغن به رنگ تیره است. پروتئین و اجزای قندی آن را جدا می‌کند، در واقع ۵۰ درصد از وزن کره کاکائو شامل اسید پالمیتیک می شود.

معمولا برای مصارف آرایشی و پزشکی کاربرد بسیار زیادی دارد. البته یکی از مواد ساخت صابون و شمع نیز به شمار می‌رود. چنین روغن ‌هایی به راحتی ذوب خواهند شد، به همین سبب جابجایی آنها نیز راحت ‌تر است. اما اگر به دنبال کیفیت مطلوب هستید، هنگام خرید باید توجه کنید که براقیت مناسب و پایداری داشته باشند. البته به میزان غلظت و رنگ محصول نیز باید دقت کنید. از طرفی برند را فراموش نکنید و به تناسب نیاز خود انتخاب کنید.

قیمت روغن cbs

خرید روغن cbs با هدف استفاده برای مصارف آرایشی، بهداشتی درمانی و حتی خوراکی است. از نکات مهمی که در خرید جزئی و حتی خرید عمده روغن cbs باید به بررسی آن پرداخت، اهمیت خرید این ماده و کاربرد آن می باشد. پس از اینکه به اهمیت پی بردید، به بررسی قیمت روغن cbs بپردازید. این قیمت با توجه به کیفیت و نوع روغن تعیین می‌شود.

همچنین نوع کاربردی که روغن cbs دارد به عنوان یکی از پارامترهای مهم تعیین کننده قیمت آن خواهد بود. از نکات مهمی که برای خرید روغن cbs به آن توجه می‌شود، سطح کیفیت و پایداری میکروبیولوژی آن است. حال اینکه پایداری میکروبیولوژیکی این روغن بسیار بالا است و مقاومت زیادی نیز در برابر اکسیداسیون دارد. پس قطعاً قیمت نیز بر اساس همین قدرت مقاومت افزایش می‌یابد.

قطعاً به کارگیری برخی از مواد برای مقاومت در برابر شکوفه چربی اهمیت بسیار زیادی دارد و چنین مقاومت و قابلیتی نیز باعث افزایش قیمت می‌شود. اما به طور کلی این روغن ‌ها قیمت مقرون به صرفه‌ ای دارند. باید سعی کنید از یک مکان مورد اطمینان اقدام به خرید نمایید.

اگرچه ویژگی‌ های فیزیکی و ظاهری این محصول تعیین کننده قیمت آن هستند، اما در هر صورت اگر از مجموعه اسپیناس شیمی اقدام به خرید کنید، به مقرون به صرفه‌ترین قیمت آن دسترسی می‌یابید. قطعاً شما هم دغدغه خرید این روغن را با کمترین قیمت بازار دارید. پس هم اکنون بدون هیچ دغدغه‌ای و با مراجعه به سایت فروشگاهی این مجموعه سفارش خود را ثبت کنید.

ویژگی روغن cbs

با توجه به داشتن استفاده های بسیار فراوان این روغن که در صنایع قنادی به صورت گسترده کاربرد داشته است. این ماده شیمیایی با دارا بودن درصد خلوص های گوناگون به فروش عموم افراد می رسد. میتوان گفت بیشتر اوقات از روغن سی بی اس برای جانشینی محتوای اسیدهای چرب لوریک استفاده شده و برای صرفه جویی کردن  در مصرف کره کاکائو در شکلات ها به کار برده میگردد. این روغن یک ماده جامد غیر سمی بوده، که میتواند در دمای اتاق، در دمای بدن ذوب  بشود و یک پایه ایده آل برای انواع شیاف های دارویی شمرده می شود.

ازجمله ویژگی های این ماده میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • این محصول دارای ثبات عالی بوده است و همچنین به عنوان یک ماده پر استفاده، در صنایع غذایی دارای قابلیت انعطاف پذیری بالایی است.

· رنگ تعداد زیادی از گریدهای روغن CBS با درصدهای خلوص گوناگون سفید میباشد.

  • این روغن دارای دمای ذوب 38 درجه سانتی گراد بوده است.
  • این روغن دارای فرم جامد میباشد و شکنندگی خوبی را داشته است.
  • لازم به دانستن است که قیمت این چربی نسبت به قیمت کره کاکائو ارزانتر بوده و در دسترس عموم راحت تر قرار دارد.
  • این ماده شیمیایی به سرعت در یک حالت پایدار متبلور می شود.
  • بعضی از گریدهای این روغن جانشین کره کاکائو CBS بوده و دارای مقاومت حرارتی بالا و مناسبی میباشد.

همچنین دقت کنید که روغن سی بی اس دارای یک نقطه ذوب و مشخصات فیزیکی شبیه به کره کاکائو بوده است. همچنین شاخص ید این ماده پایین بوده و درجه اشباع آن بالاتر، به اندازه کره کاکائو در معرض اکسیداسیون نمیباشد.

کاربرد روغن CBS

  • CBS  در تولیدکردن انواع شکلات، کیک های شکلاتی و سایرخوراکی های شکلاتی کاربرد دارد.
  • این روغن به نام یک جانشین پر استفاده در صنایع قنادی، دارای قابلیت قالب گیری بالایی میباشد.
  • این ماده به دلیل پوشش دهی به انواع آب نبات های شکلاتی، وافل ها و کوکی ها و آجیل های گوناگون میتواند به کار رود.
  • این ماده در تولید کردن بسیاری از شکلات های قالبی، پوشش دادن محصولاتی همچون ویفر، بیسکوییت، مارش مالو همینطور به نام یک ماده اولیه در صنایع قنادی کاربرد ویژه ای دارد.
  • این ترکیب کاربردی در بسیاری از فرمولاسیون خامه قنادی و انواع بسیاری از پنیرهای پروسس و تقلیدی به جای چربی حیوانی بکار میرود.

لازم به گفتن این نکته است که برای حفظ و نگهداری CBS لازم است آن را در بسته بندی های اورجینال در یک محیط خشک و خنک همراه با تهویه مناسب نگهداری کنید این ماده را به هیچ وجه در معرض نور مستقیم خورشید و سایر منابع حرارتی قرارندهید.

اسپیناس شیمی

مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی، اسید سیتریک خشک، متیل کلراید، سویامید

شما می‌توانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

روغن جانشین کره کاکائو

روغن جانشین کره کاکائو یک نوع روغن مخصوصی است که امروزه به عنوان جایگزین کره کاکائو از آن استفاده می‌کنند. از آنجایی که کره کاکائو می‌تواند تا حدودی برای سلامتی مضر باشد، از یک جایگزین مناسب ‌تر و کم چرب‌تر به جای آن استفاده می‌شود. چنین ترکیباتی بیشتر برای تولید انواع شکلات، کیک و شیرینی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 طعم و بوی مطبوع آنها باعث شده تا هنگام خوردن لذت بیشتر و اشتیاق بیشتری برای خوردن آن داشته باشیم. این روغن بر پایه لوریک است و معمولاً از تفکیک دروژیناسیون فراکشنات هسته خرما آن را استخراج می‌کنند.

 اگرچه جایگزین روغن کره کاکائو است؛ اما نقطه ذوب و برخی از مشخصات فیزیکی هر دو مشابه یکدیگر می‌باشد. درجه اشباع این روغن بسیار بالا است اما شاخص ید پایینی دارد، به همین منظور در معرض اکسیداسیون قرار نمی‌گیرد.

اضافه شدن این روغن به شکلات باعث می‌شود تا به دلیل مقاومت بالا در برابر حرارت تغییرات چندانی نداشته باشد. جانشین کره کاکائو آنتی اکسیدان‌های طبیعی بسیار فراوانی دارد، به همین منظور به عنوان یک روغن با ماندگاری بالاتر شناخته می‌شود. از نظر بافت و درخشش مشابه کره کاکائو است.

هنگام استفاده از آن هیچ مشکلی به وجود نمی‌آید، چرا که حتی بافتی نرم دارد و کار کردن با آن همانند کره کاکائو خواهد بود. از ذوب شدن شکلات به دلیل مقاومت بالا جلوگیری می‌کند و باعث می‌شود بافتی کاملاً صاف و یکپارچه داشته باشد.

از بهترین روغن‌های جایگزین برای کره کاکائو محسوب می‌شود که در صنعت شکلات سازی می‌توان از آن استفاده کرد. بهتر است هنگام خرید به دوز و غلظت محصول توجه داشته باشید تا هنگام استفاده از آن هیچ مشکلی به وجود نیاید.

بیشتر بخوانید: اسید سیتریک آبدار

روغن سی بی اس

روغن سی بی اس همان روغن جانشین کره کاکائو است که با نام‌های مختلف دیگری نیز در بازار شهرت دارد. این روغن از روغن پالم و روغن نارگیل حاصل می‌شود. اهمیت استفاده از این روغن جایگزین شدن آن به جای اسیدهای چرب لوریک می‌باشد و از طرفی به منظور صرفه‌جویی در مصرف کره کاکائو اهمیت بسیار زیادی دارد. این روغن را تحت تاثیر شرایط استاندارد و بدون نیاز به حرارت با درصدهای متنوعی تولید می‌کنند.

 روغن سی بی اس انعطاف پذیری بسیار بالایی دارد و عطر و طعم مطبوع این روغن باعث شده تا به عنوان جایگزین کاکائو مطلوب باشد. این ترکیبات سفید رنگ هستند و در گریدهای متنوعی نیز تولید می‌شوند. درصد خلوص متنوعی از این ماده در بازار وجود دارد اما معمولاً با درصد خلوص ۱۰ تا ۱۲ مفید است. در حالت ذوب می‌توان به عنوان یک روکش شکلاتی از آن استفاده کرد.

از این روغن‌های مخصوص برای بسیاری از خوراکی‌های شکلاتی، کیک شکلاتی و در تولید شکلات استفاده می‌کنند. حتی به منظور پوشش آبنبات‌های شکلاتی، آجیل و وافل‌ها نیز می‌توان از آنها استفاده نمود. نگهداری از روغن سی‌بی اس نیاز به شرایط استاندارد و خاصی دارد، به همین منظور در شرکت‌های تولید کننده آنها را در بسته‌بندی‌های اورجینال و با کیفیت روانه بازار می‌کنند.

توجه داشته باشید که این روغن باید حتماً در یک فضای خشک و خنک نگهداری شود که تهویه مناسبی دارد. چرا که در صورت نامساعد بودن شرایط فضای نگهداری قطعاً کیفیت آن کاهش می‌یابد. هرگز روغن جانشین کره کاکائو را در معرض نور مستقیم خورشید و یا حتی حرارت بالا قرار ندهید؛ چرا که سریعاً فاسد می‌شود.

قیمت روغن سی بی اس

برای خرید روغن سی بی اس حتماً قیمت آن را بررسی خواهیم کرد. این ترکیبات که جایگزین کره کاکائو شده‌اند، به صورت مستقیم در شکلات و چربی شیرینی‌پزی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این روغن جایگزین کره کاکائو است و امروزه در صنایع تولیدی کیک، شیرینی، شکلات به ویژه در قنادی‌ها مصرف بسیار بالایی دارد.

عوارض کمتری در مقایسه با کره کاکائو خالص داشته و به همین منظور استقبال آن در بازار زیاد است. اکنون که تصمیم به خرید گرفته‌اید یک روش خرید مناسب و یک مجموعه معتبر را انتخاب کنید که این دو روی قیمت روغن سی بی اس تاثیر مستقیمی دارند.

 برای خرید این روغن و استعلام قیمت روغن cbs می‌توانید از روش خرید آنلاین استفاده کنید. مجموعه اسپیناس شیمی جزو قدرتمندترین توزیع کنندگانی است که انواع مواد اولیه و ترکیبات شیمیایی مختلف را به قیمت زیر بازار می‌توانید از آن تهیه نمایید.

روغن سی بی اس این مجموعه لعاب بسیار خوبی دارد که به سبب غلظت مناسب آن است و قطعاً این مسئله نیز روی قیمت آن تاثیرگذار خواهد بود. ۹تی ماندگاری این روغن به کیفیت آن بستگی دارد.

کیفیت مطلوب cbs تعیین کننده قیمت آن خواهد بود و برای دسترسی به این کیفیت اصل باید به مراکز معتبری مراجعه کنید. اسپیناس شیمی معتبرترین مجموعه‌ای است که محصولاتی با کیفیت و قیمت ارزان به فروش می‌رساند.

اگر به دنبال مقرون به صرفه‌ترین قیمت روغن سی بی اس هستید، همین حالا به روش اینترنتی خرید خود را از این مجموعه قابل اعتماد انجام دهید.

استاندارد روغن جانشین کره کاکائو

روغن جانشین کره کاکائو یا روغن سی بی اس یک نوع روغن گیاهی محسوب می‌شود. این روغن خوراکی ۴۰ تا ۶۰ درصد چربی اشباع شده داشته و عطر و طعم آن نیز مطبوع است. این روغن در دمای ۳۴ تا ۳۸ درجه سانتیگراد ذوب می‌شود. از ویژگی‌های منحصر به فرد آن می‌توان به مقاومت حرارتی بالا، قالب‌گیری عالی و شکنندگی خوب روغن اشاره کرد. این ترکیبات معمولا هیدروژنه شده هستند و طعمی مشابه کره کاکائو دارند.

این جانشین کره کاکائو در خامه قنادی بیشترین کاربرد را خواهد داشت و حتی برای پوشش بیسکویت نیز از آن استفاده می‌کنند. استانداردهایی برای روغن جانشین کره کاکائو وجود دارد که بر اساس آنها بایستی برای هر کاربردی از این روغن استفاده نمود. بر اساس این استانداردها، روغن جانشین کره کاکائو باید ساختار بلوری یکنواختی داشته باشد. بافت آن نرم و شفاف است و دمای ذوب آن زیر دمای اتاق خواهد بود.

این محصول معمولاً در کارتون‌های پلی اتیلن با بسته‌بندی بسیار استانداردی توزیع می‌شوند. نگهداری آنها در یک دمای مناسب اهمیت بسیار زیادی دارد؛ چرا که باعث حفظ کیفیت و نگهداری طولانی مدت جانشین روغن کره کاکائو می‌شوید.

این روغن با پودر کاکائویی سازگاری خوبی دارد؛ اما درصد چربی آن پایین بوده و این موارد به عنوان یکی از مزایای محبوب آن در مقایسه با روغن کره کاکائو هستند. بر اساس استاندارد روغن جانشین کره کاکائو می‌توانید آن را برای آجیل، آبنبات شکلاتی، کیک شکلاتی، بیسکویت‌ها، انواع وافل و حتی انواع شکلات مورد استفاده قرار دهید. این محصول ماندگاری شکلات را در مقایسه با کره کاکائو بیشتر افزایش می‌دهد و خاصیت آنتی اکسیدانی آن را از بین نمی‌برد.

تفاوت کره کاکائو و روغن جانشین

روغن جانشین همان روغن سی بی اس است که به جای کره کاکائو از آن استفاده می‌کنند. این دو روغن تا حدودی مشابه یکدیگر هستند و البته تفاوت‌هایی نیز بین آنها وجود دارد. بررسی تفاوت کره کاکائو و روغن جانشین برای آشنایی بیشتر این ۲ است تا شما انتخاب درستی انجام دهید.

کره کاکائو یک نوع چربی محسوب می‌شود که آن را از دانه کاکائو استخراج می‌کنند. از این کره برای مصارف بسیار متعددی نظیر صنعت شکلات استفاده می‌شود. این کره ارگانیک قبل از استفاده هرگز تصفیه نخواهد شد و رسوب خام قابل حذف آن روی چربی باقی خواهد ماند. در واقع هنگام استفاده رنگ یا رایحه مصنوعی به آن اضافه نمی‌کنند.

دانه کاکائو معمولاً در مناطق گرمسیر کشت می‌شود و برای استخراج روغن دانه‌های کاکائو را آویزان خواهند نمود. حال اینکه روغن این دانه پس از آویزان کردن در داخل ظروف خاصی می‌چکد که می‌توان به راحتی آن را به پودر کاکائو تبدیل کرد.

حتی تحت تاثیر فرآیند پرس نیز می‌توان کره کاکائو را استخراج نمود که طعم دلپذیر و ماندگاری بالایی داشته باشد. این ترکیبات برای بدن و پوست تاثیرات مثبتی دارند؛ اما می‌توان به مضرات آنها نیز اشاره کرد.

روغن جانشین یا روغن cbs برخلاف کره کاکائو از محصولات حاوی اسید لوریک استخراج می‌گردد. در واقع محصولات حاوی اسید لوریک نظیر پالم و روغن نارگیل هستند که طعم آنها مشابه کاکائو می‌باشد. روغن جانشین را تا ۵ درصد می‌توان جایگزین کره کاکائو کرد و مقرون به صرفه‌تر از کره کاکائو خواهد بود.

 عمده تفاوت کره کاکائو و روغن جانشین در قیمت آنها است؛ در واقع قیمت روغن جانشین بسیار مقرون به صرفه‌تر از روغن کره کاکائو خواهد بود.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...