فنوکسی اتانول با نام لاتین Phenoxyethanol یکی از ترکیبات شیمیایی پر استفاده محسوب می شود که دارای کاربردهای وسیعی میباشد.

فنوکسی اتانول از کنار هم قرار گرفتن و پیوند دادن بین ۸ عدد عنصر کربن دارای شیمیایی C ۱۰ ،عدد عنصر هیدروژن با دارای شیمیایی H و ۲ عدد عنصر اکسیژن که دارای نماد شیمیایی O بوده، تشکیل شده است و فرمول شیمیایی آن به صورت C8H10O2 است.از جمله نکات قابل توجه درباره ی این ماده  اینست که به اسم یه نگهدارنده مزایای استفاده کردن از این ماده شیمیایی را خوب است که بدانید. این ماده شیمیایی که از مواد اولیه آرایشی و بهداشتی است به اسم یک ترکیب کاملا ارگانیک و طبیعی به دنیا شناخته شده است که بیشتر اوقات در مقابل بسیاری از  باکتری ها دارای مقاومت بسیار خوبی  بوده است و نسبت به ترکیب پارابن دارای مقدار درصد سمیتی بسیار کمتر بوده است. علاوه بر این در بسیاری از محصولات دارویی از این ترکیب شیمیایی به طور گسترده استفاده می گردد.

خرید فنوکسی اتانول

برای آشنایی با خرید فنوکسی اتانول یادآوری می کنیم که این ماده نوعی ماده مقاوم در برابر مخمرها و انواع باکتری ها می باشد و از همین ویژگی استفاده شده و فنوکسی اتانول به عنوان یک تثبیت کننده و نگه دارنده قوی مطرح می شود. نام دیگر آن اتیلن گلیکول فنیل اتر است و برای تثبیت کردن برخی از مواد تشکیل دهنده صابون ها و عطرها به کار می رود. اهمیت این ماده در صنعت آرایشی و بهداشتی و صنعت دارویی زیاد است و خرید عمده فنوکسی اتانول در هنگام تولید این مواد کاری ضروری محسوب می شود، چون می دانیم تثبیت کننده ها نقش بالایی در تولید بسیاری از داروها و مواد آرایشی و بهداشتی دارند.

 برای خرید فلوکسی اتانول راه های مختلفی وجود دارد و مصرف کنندگان می توانند این ماده شیمیایی را از هر شهری که باشند تهیه کنند، اما پیشنهاد ما خرید فنوکسی اتانول از شرکت اسپیناس شیمی است، چون وقتی صحبت از مواد شیمیایی می شود اصالت بالای کالا و مرغوبیت آن اهمیت بالایی پیدا می کند. اگر آن را از مکان های ناشناخته بخرید، شاید نتوانید به جنس اصلی و با کیفیت دست پیدا کنید، اما شرکت اسپیناس شیمی خرید این کالا را برای شما تضمین می کند و شما می توانید خرید عمده فنوکسی اتانول را البته با قیمت های ارزان تری از این شرکت انجام دهید.

اسپیناس شیمی از جمله مراکز و شرکت های بزرگ تامین کننده و توزیع کننده اکثریت مواد شیمیایی مانند فنوکسی اتانول، صمغ عربی، کافور، سدیم کلراید، اسید استئاریک، اسید کلراید، هیدروکسی اتیل سلولز، کارنو با واکس و غیره است، یعنی این که تصمیم شما خرید عمده فنوکسی اتانول یا هر کدام از مواد بالا باشد یا تنها قصد داشته باشید مقداری از این ماده را تهیه کنیم در هر صورت شرکت اسپیناس شیمی یک انتخاب هوشمندانه است.

قیمت فنوکسی اتانول

قیمت فنوکسی اتانول که یک ماده تثبیت کننده موثر است به عوامل گوناگون و مختلفی وابسته است، مثلاً برندی که این ماده را تولید می کند، تعیین کننده اصلی قیمت آن می باشد و اگر خرید فنوکسی اتانول را از برندی ناشناخته انجام دادید، نباید انتظار داشته باشید به عنوان یک تثبیت کننده قوی در تولید محصولات دارویی و آرایشی و بهداشتی عمل کند. 

پس نکته اول در هنگام خرید فنوکسی اتانول برند آن می باشد. در وهله بعدی اگر شما خرید عمده فنوکسی اتانول را انجام دهید، قطعاً قیمت ها متفاوت از زمانی خواهد بود که قصد دارید خرید فنوکسی اتانول را به صورت جزئی و کم انجام دهید.

 یک نکته دیگر در هنگام خرید فنوکسی اتانول این است که اگر این بتوانید این ماده را از تهران و شرکت های بزرگ مانند اسپیناس شیمی تهیه کنید قیمت ها برای شما ارزان تر خواهد بود، چون در صورت ارسال شدن ماده به شهرستان ها به علت وجود واسطه ها قیمت ها افزایش پیدا خواهد کرد.

 عوامل مختلفی قیمت فنوکسی اتانول را تحت تاثیر خودشان قرار می دهند مثلا وقتی که قیمت دیگر کالاها و مواد شیمیایی رو به افزایش رود مسلما بر روی قیمت فنوکسی اتانول نیز تاثیر می گذارد و برعکس این موضوع نیز صدق می کند. از طرفی میزان عرضه بر تقاضا نیز قیمت را مشخص می کند.

ویژگی های فنوکسی اتانول

فنوکسی اتانول از جمله ترکیبات شیمیایی مایع به شمار می آید که هیچ گونه رنگی ندارد و دارای حالت چرب و چسبنده ای بوده است. امروزه میتوان در رابطه این ترکیب شیمیایی گفت که دارای یک رایحه و بویی مطبوع مشابه بوی گل رز بوده است. به همین دلیل است که از این محصول به عنوان نوعی تثبیت کننده در صابون ها و انواع عطر ها استفاده می گردد.

این محصول شیمیایی، شمل مواد شیمیایی پایدار بوده است که در برابر بالا رفتن دما از خود مقاوت نشان می دهد و در دماهای بالا شکل خود را حفظ می کند. در دمایی تقریبا ۲۴۷ درجه سانتی گراد، ترکیب فنوکسی اتانول به نقطه جوش خود و بالاترین دمای خود می رسد.

قابل توجه است که از جمله با اهمیت ترین کاربرد فنوکسی اتانول در صنعت آرایشی و محصولات بهداشتی بوده  است. وجود  این ماده در محصولات آرایشی و بهداشتی از رشد کردن باکتری ها و مواد  مضر به خوبی جلوگیری می‌کند و در بالا رفتن عمر محصولات بسیار اثرگذار میباشد. در  انواع ساخت محصولات آرایشی از جمله لاک ناخن، مرطوب کننده، سایه چشم،  دستمال‌ مرطوب ،شستشوی بدن، خمیر دندان از این ترکیب شیمیایی استفاده میشود و در برابر نور و هوا هیچ واکنشی نمی دهد.

 کاربرد فنوکسی اتانول در مواد آرایشی

در یک محدوده بسیار گسترده از مواد آرایشی و بهداشتی فنوکسی اتانول در طیف های بسیار گسترده از این ترکیب شیمیایی داشته ازجمله این مواردمیتوان به موارد زیر اشاره کرد:

نکات ایمنی فنوکسی اتانول

اگر بیشتر از حد معین از فنوکسی اتانول استفاده بشود باعث آسیب دیدگی سلول های مغز و سیستم  عصبی مرکزی می‌شود. بعضی از عوارض دیگر هم به خاطر بکار بردن این ماده  شیمیایی در دوزهای بالا اتفاق می‌افتد؛ همچون التهاب ریه  ها و چشم ها، واکنش های آلرژیک، واکنش شدید پوست افراد مبتلا به اگزما، سرطان.

در حالت کلی میتوان گفت سازمان جهانی غذا و دارو این ماده ی شیمیایی را به عنوان یک ماده نگهدارنده مواد  آرایشی و همچنین یک افزودنی غیرمستقیم غذایی اعلام کرده است که استفاده کردن از آن در دوزهای بسیار کم برای بزرگسالان بی خطر و ایمن میباشد. لازم به گفتن است که امروزه کمیسیون اروپا استفاده کردن از این ماده  داشته است به صورت کامل این ماده را ایمن و مطمئن معرفی کرده است. ولی با این شرایط می‌توان نتیجه گرفت، استفاده کردن از چندین محصول آرایشی دیگر در کنار یکدیگر با  داشتن دوز بسیار کم از این ماده می‌تواند باعث قرار گیری در معرض بیش  از حد مجاز این ماده می شود.

اسپیناس شیمی
مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی،
اسانس و صمغ عربی
شما می‌توانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...