پروپیل پارابن یک نگهدارنده شیمیایی بوده است که در تولید کردن محصولات بهداشتی و آرایشی و بعضی از مواد غذایی استفاده ی بسیار زیادی می شود.

جالب است بدانید که پروپیل پارابن پودری به عنوان یک پارابن تقسیم بندیی می شود. گروهی از نگهدارنده های شیمیایی پارابن ها می باشند  که به در حالت وسیعی در مواد اولیه محصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد.

کاربرد های این ماده شیمیایی بسیار گسترده بوده از جمله: در بسیاری از مرطوب کننده ها ، شامپوها و سرم های تجاری موجود گرفته تا انواع کرم های گوناگون ، لوسیون ها و خمیردندان ها ، حدودا همه محصولات آرایشی دارای ترکیب پارابن هستند.

خرید پروپیل پارابن پودری

اگر با خواص و عملکرد بی نظیر پروپیل پارابن پودری آشنا شوید، متوجه اهمیت خرید پروپیل پارابن پودری خواهید شد. پروپیل پارابن پودری نوعی استر اسید پر کسید هیدروکسی بنزوئیک می باشد که غیر حساس، بدون مزه و بدون بو است. این ماده جهت افزایش دادن مدت نگه داری مواد غذایی و دیگر محصولات استفاده می شود و اگر میکروبی بر روی این محصولات تکثیر پیدا کند، پروپیل پارابن پودری مانع از تشکیل شدن دیواره سلولی آن خواهد شد. 

از کاربردهای متداول پروفیل پارابن پودری می توان استفاده در محصولات غذایی، استفاده در تولید انواع بستنی ها، شیرینی ها، کیک ها، پنیر، محصولات نانوایی، آبجو، نوشابه، ژله، مواد غذایی، مربا، زیتون، محصولات کنسرت شده، ترشی، شربت و غیره جهت افزایش ماندگاری آن ها را نام برد. تولید کردن بسیاری از مواد غذایی که نمونه هایی از آن ها را نیز ذکر کردیم، بدون افزودن نگه دارنده ها امکان پذیر نیست و این مواد غذایی بدون افزودنی و نگه دارنده در مدت زمان کوتاهی دچار فساد و خرابی می شوند. 

پس خرید عمده پروپیلن پارابن پودری و استفاده آن در این صنعت اهمیت زیادی دارد که همواره تولید کنندگان آن را به صورت عمده و با مقدارهای زیادی خریداری می کنند. خرید عمده پروپیل پارابن پودری راه های مختلفی دارد و امکان خرید آنان از شرکت‌ هایی مانند اسپیناس شیمی وجود دارد.

 اسپیناس شیمی محصولات و مواد شیمیایی زیادی مانند پروپیل پارابن پودری، روغن نارگیل، متیل استات، روغن بادام شیرین، استیک استات، روغن بادام تلخ، کافور، صمغ عربی، متیل استات را توزیع و تامین می کند. پس برای خرید پروپیل پارابن پودری اسپیناس شیمی به عنوان مرجع توزیع کننده محصولات شیمیایی پیشنهاد ما می باشد.

قیمت پروپیل پارابن پودری

حال که با ویژگی‌ ها، خصوصیات و کاربردهای پروفیل پارابن پودری مختصری آشنایی پیدا کردید و در صورتی که تصمیم به خرید آن داشته باشید، در این جا قیمت پروپیل پارابن پودری مطرح می شود.

 البته با قطعیت قیمت پروفیل پاراوان پودری مشخص نمی شود، وقتی صحبت از قیمت می کنیم در واقع قیمت نسبی محصول مورد نظر ما است و باید برای تعیین کردن و مشخص کردن قیمت پروپیل پارابن پودری به موارد مختلفی از جمله خلوص و درصد پروپیل پارابن پودری، نحوه تولید کردن ماده، برند تولید کننده، میزان و درخواست عرضه بر تقاضا در بازار محصول، قیمت دیگر محصولات موجود در بازار و غیره توجه کنید. 

هر کدام از این موارد تاثیر خودش را بر روی قیمت پروپیل پارابن پودری دارد و با توجه به همین موارد قیمت تعیین می شود. اسپیناس شیمی به عنوان یک مرجع می‌ تواند شما را بیش تر با این موضوع آشنا و آگاه کند. پس در صورت نیاز با مشاوران فروش و واحد فروش این شرکت تماس داشته باشید.

عوارض پروپیل پارابن پودری

عوارض این ماده شامل موارد زیر بوده است:

  • در یک تحقیقات در  سال ۱۹۹۸ نشان داده شد که  این ترکیبات شیمیایی دارای تاثیرات استروژنی ضعیف در موش صحرایی بود. این موضوع به این معنی میباشد که پارابن  ها ، دارای توانایی وصل شدن گیرنده های استروژن میباشد و به صورت بالقوه  تولید کردن هورمون ها را در بدن مختل میکند.
  • جالب است بدانید که در سال ۲۰۰۴ در یک  مطالعه  اثر داشتن غلظت پارابن ها را در به وجود آمدن انواع تومورهای سینه موضوع بررسی قرار گرفته شده بود. در این مطالعه میزان پروپیل پارابن در  تومورهای  سینه پیدا شده است. این مطالعه نشان داده است ،که این پارابن  منجر به بروز  سرطان سینه میگردد ، اما این مطالعات دارای بعضی از اشکالات  می باشد.

انواع پارابن

متداول ترین پارابن ها عبارتند از:

  • بوتیل پارابن
  • ایزوبوتیل پارابن
  • پروپیل پارابن
  • متیل پارابن
  • اتیل پارابن

کاربردهای پروپیل پارابن چیست؟

پروپیل پارابن برای افزایش طول عمر محصول و برای جلوگیری از آلودگی میکروبی در ترکیبات محصولات استفاده می شود. اثرات قرار گرفتن در حضور باکتری ها و انواع کپک های گوناگون در هوا و کاربرد عمومی از محصول به وسیله ی دست ها از جمله اثرات آلودگی میکروبی میباشد. ماده های نگهدارنده، همچون پارابن ها به دلیل کم بودن احتمال رشد باکتری ها و کپک ها در محصولات طراحی شده است این امر برای اطمینان از ایمنی یک محصول مهم است.

پروپیل پارابن به طور طبیعی در برخی محصولات مانند میوه و سبزیجات مانند جو، دانه کتان و انگور وجود دارد. پارابن ها به صورت p-hydroxybenzoic acid (PHBA) در گیاهان پیدا می شوند ، یک ترکیب شیمیایی که برای نگهداری از گیاه تجزیه شده و تبدیل به پارابن می شود. پارابن های مورد کاربرد در لوازم آرایشی ، شبیه با آنهایی هستند که در طبیعت پیدا می شوند. اگر پارابن ها از طریق پوست جذب بدن انسان شوند ، بدن انسان می تواند آنها را به سرعت به PHBA متابولیزه کرده و از بین ببرد.

پارابن ها تا همین اواخر پرکاربردترین گروه های نگهدارنده در محصولات مراقبت از پوست و لوازم آرایشی بودند و به دلیل ملایمت ، عدم حساسیت در مقایسه با سایر مواد نگهدارنده بسیار محبوب بودند. با این حال، استفاده از پارابن ها به دلیل عوارض احتمالی آنها باعث نگرانی های بهداشتی بحث برانگیز شده است.

قابل توجه است که این ترکیب طی تحقیقات جدید نشان  داده شده ، که پارابن ها از جمله پروپیل پارابن  موجود   در لوازم آرایشی بی خطر و ایمن بوده است و ترجیح داده می شوند به دلیل اینکه این ماده ملایم ، بدون  حساسیت و بسیار موثر بوده است. در اصل میتوان گفت که پارابن ها به دلیل داشتن توانایی  در جلوگیری از رشد کپک ، قارچ ها و سایر عوامل بیماری زا مفید بوده است.

اسپیناس شیمی
مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی،
اسانس ، آلانتوئین
شما می‌توانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...