اتیلن گلیکول مونو استئارات-EGMS

Ethylene Glycol Monostearate

از {{model.count}}
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.

اتیلن گلیکول مونو استئارات-EGMS که با نام گلیکول استئارات یا  گلیکول مونو استئارات نیز شناخته می شود یک ترکیب آلی با فرمول مولکولی C20H40O3 است.

در اصل اتیلن گلیکول مونو استئارات-EGMS را میتوان یک محصول استریفیکاسیون اسید استئاریک و همینطور اتیلن گلیکول میباشد، که یک مخلوط تشکیل شده از نسبت مساوی مونو و دی استر بوده است. جالب است که بدانید، اتیلن گلایکول منو استئارات (EGMS)  دای شکل ظاهری سفید رنگ با ظاهری موم مانند است که بیشتر در تولید محصولات سورفاکتانت مورد استفاده قرار می گیرد تا رنگی صدفی و شفاف در آنها ایجاد کند. این ماده شیمیایی در حالت کلی دارای 63 اتم است. که تشکیل شده از 40 اتم هیدروژن،  20 اتم کربن و همینطور 3 اتم اکسیژن میباشد.

به طور متداول این ترکیب شیمیایی باعث صدفی شدن انواع گوناگونی از شامپوها میشود. از لحاظ شیمیایی این ماده، استر اتیلن گلیکول و اسید استئاریک بوده است اما به هیچ وجه مخلوطی از این دو نبوده و یک ترکیب شیمیایی به خصوص میباشد.

خرید اتیلن گلیکول مونو استئارات-EGMS

خرید اتیلن گلیکول مونو استئارات-EGMS کار دشواری نیست. هم اکنون بهترین زمان برای خرید این مواد شیمیایی با قیمت استثنایی از یک مجموعه معتبر است. در اسپیناس شیمی تمامی مواد شیمیایی مورد نیاز خود را می‌توانید به زیر قیمت بازار تهیه کنید. چه بسا که سطح کیفیت محصولات این مجموعه رقابتی هستند. قبل از اینکه بخواهیم در رابطه با قیمت اتیلن گلیکول مونو استئارات-EGMS توضیحات ارائه دهیم. ابتدا بایستی در رابطه با اهمیت استفاده از این ماده و کاربرد آن اطلاعات کسب کنید.

اتیلن گلیکول مونو استئارات-EGMS از سبزیجات مشتق می‌شود در واقع مشتق استریک اسید همچنین اتیلن گلایکول می‌باشد. این ماده موم مانند به رنگ سفید است در واقع به عنوان یک نوع عامل صدفی برای تولید محصولات سرفکتانت از آن استفاده می‌کنند. نوعی اسید چرب با زنجیره بلند می‌باشد که ۶۳ اتم دارد. این اتم‌ها را ۴۰ هیدروژن، ۲۰ کربن و ۳ اکسیژن تشکیل می‌دهند. به همین سبب اثربخشی آن بسیار زیاد است و به عنوان یک نوع ماده مات کننده و مروارید کننده کاربرد دارد. 

یک ترکیب سفید رنگ و نوعی سرفکتانت می‌باشد که مولکول‌های آن یک سر آبدوست و یک سر روغن دوست دارد. به همین سبب مولکول‌های روغن را در محلول آب نگه می‌دارد. تحت تاثیر همین فرایند از جدا شدن ترکیبات محصول جلوگیری کرده و به همین سبب یک آملوسیون پایدار به وجود می‌آید. همین پروسه باعث ماندگاری محصول مورد نظر خواهد شد.

اتیلن گلیکول مونو استئارات-EGMS ۳۲۸.۵ گرم بر مول جرم مولکولی دارد و در دسته‌بندی مواد عالی می‌باشد. این ماده در دمای ۱۴۹ درجه سانتیگراد به جوش می‌رسد؛ اما نقطه ذوب آن در دمای پهن ۵۵ و ۶۰ درجه سانتیگراد است.

از مزایای منحصر به فرد آن می‌توان به قدرت تجزیه زیستی، عامل بدنسازی، نرم کننده، عامل مروارید، ضخیم کننده و آمولیسیون کننده اشاره کرد.

قیمت اتیلن گلیکول مونو استئارات-EGMS

خرید اتیلن گلیکول مونو استئارات-EGMS به روش اینترنتی کار بسیار مقرون‌به صرفه‌ای است. چرا که با حذف واسطه‌ها مستقیماً از درب شرکت محصول مورد نظر را تهیه می‌کنید. همین خرید اینترنتی به شدت قیمت  اتیلن گلیکول مونو استئارات-EGMS را تحت تاثیر قرار می‌دهد. چرا که در خرید اینترنتی تا حدودی هزینه‌ها کاهش می‌یابد. اما در بررسی قیمت این محصول باید به پارامترهای تاثیرگذار روی قیمت آن اشاره کرد.

اتیلن گلیکول مونو استئارات-EGMS کاربردهای بسیار زیادی دارد. به عنوان مثال در محصولات مراقبتی یا لوازم آرایشی از جمله نرم کننده، شامپو و لوسیون پوست از آن استفاده می‌شود. حتی به عنوان یک ماده مات کننده کاربرد دارد و حالت صدفی و مرواریدی بخشیدن آن نیز باعث می‌شود تا در این صنایع خاصی مورد استفاده قرار بگیرد. 

به عنوان یک ماده روان کننده برای قالب‌گیری لاستیکی نیز از آن استفاده می‌کنند. حتی برای محصولات سورفکتانت نیز کاربرد دارد و به منظور تثبیت کنندگی امولسیون نیز در صنایع بسیار زیادی از آن استفاده می‌شود. همچنین اینکه در صنعت غذا و نوشیدنی و همچنین داروسازی نیز از آن استفاده می‌کنند. اگر به این کاربردهای مهم و حساس این ماده دقت داشته باشید، قطعاً متوجه می‌شوید که در گریدهای مختلفی نیز به تولید می‌رسد. پس هر گرید از این ماده شیمیایی قیمت متفاوتی نیز دارد.

مناسب نیاز خود در هر صنعتی آن را با وزن مشخص یا در بسته‌بندی‌های مناسبی تهیه می‌کنید. به این نکته توجه داشته باشید که هم اکنون تولیدی‌های بسیار زیادی در راستای تامین بازار این ماده شیمیایی را تولید می‌کنند. به کنار از روش‌های مختلفی که برای تولید این محصول استفاده می‌شود، نوع بسته‌بندی آن را در نظر بگیرید. 

سطح کیفیت بسته‌بندی، نوع مدل بسته‌بندی، برند و همچنین وزن بسته‌ها نیز تعیین کننده قیمت هستند. همین حالا از مجموعه اسپیناس شیمی این ماده پرکاربرد را در گریدهای مشخص و مورد نیاز می‌توانید به تناسب نیاز خود در یک حجم مشخصی تهیه کنید.

ویژگی های اتیلن گلیکول مونو استئارات:

  • این ماده دارای وزن یا جرم مولکولی 5/328 گرم بر مول میباشد.
  • در حالت کلی این ترکیب جزو دسته بندی مواد آلی بوده است.
  • این ترکیب کاربردی دارای نقطه ذوب  55 _ 60 درجه سلسیوس میباشد.
  • همچنین نقطه جوش این ماده شیمیایی 149 درجه سلسیوس است.

قابل توجه است که اسید استئاریک یک اسید چرب بسیار پر طرفدار بوده است، که می تواند از منابع گیاهی  یا حیوانی به دست بیاید. در نتیجه در حال حاضر می توانیم بگوییم که EGMS یک ماده ی طبیعی بوده است ولی در اصل این ماده یک ترکیب شیمیایی میباشد.

کاربرد اتیلن گلیکول مونو استئارات-EGMS

  • امروزه از این ماده شیمیایی به عنوان یک عنصر در بسیاری از انواع محصولات آرایشی و بهداشتی همچون انواع شامپو، نرم کننده مو و لوسیون پوست به کار میرود، به همین علت دارای خاصیت مات کنندگی میباشد. در واقع حالت صدفی و مرواریدی به محصولات  می بخشد.
  • این ماده در صنایع غذایی و تولید کردن انواع نوشیدنی هم نقش مهمی داشته است.
  • از کاربردهای این ماده میتوان خاصیت امولسیون کنندگی اشاره کرد که در فرمولاسیون های آرایشی بوده و باعث غلیظ کردن ترکیبات میشود. 
  • گلیکول استئارات تشکیل یک ظاهری مروارید برای انواع شوینده ها داشته است.
  • باعث تثبیت کردن سیستم سورفکتانت و به وجود آوردن بدنه و ضخامت کمک میگردد.
  • برای ساختن انواع داروهای متفاوت در صنعت داروسازی و آرایشی و بهداشتی از این ماده میتوان کمک گرفت.
  • همچنین می تواند پوست را مرطوب کند، مو را تغذیه کند و در برابر الکتریسیته ساکن محافظت کند. 

از مهمترین خصوصیات اتیلن گلیکول مونو استئارات، در آب حلالیت نداشتن، همچنین کم بودن میزان اسید و ید و مقدار ذوب آن به نسبت زیاد میباشد. همه این ها باعث میشود که این ماده در شرایط عادی پایدار باشد. آن را به عنوان یک ترکیب عالی برای محصولات مراقبت شخصی، لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده می کنند.

از جمله نکات ایمنی اینست که طبق گفته های گروهی از متخصصان که ایمنی مواد آرایشی را در کمیته بررسی مواد آرایشی (CIR) را بررسی میکنند ، میتوان گفت گلیکول استئارات از نظر میزان مورد استفاده در  محصولات آرایشی و مراقبت های شخصی بی خطر و ایمن میباشد.

اسپیناس شیمی

مرجع فروش مواد اولیه شیمیایی

شما می‌توانید لیست مواد شیمیایی موجود را از وبسایت استعلام بگیرید.

برای ثبت سفارش و یا مشاوره میتوانید با کارشناس مربوطه 09129495344 تماس بگیرید و یا در واتساپ پیام دهید.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...